Helena Golenhofen
univ. dipl. inž. grad.
Telefon: 041 / 285 280
info@fengshui-akademija.si

Če želite prejemati novice o aktivnostih Feng shui akademije, vpišite vaš elektronski naslov:
  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
    
 

> FS akademija v medijih    MOJ ŽIVLJENJEPIS

Helena Golenhofen
se je leta 1997, po končanem študiju gradbeništva preselila v moževo domovino Nemčijo. Prav bivanje v tujini ji je omogočilo dostop do znanja o klasičnem feng shuiju. Po končanem osemmesečnem šolanju pri Feng Shui Concepts v Münchnu (učitelja Derek Walters in Gefion Wolf), je obiskala še več nadaljevalnih in izpopolnjevalnih seminarjev in delavnic na temo Kitajska astrologija, Kompasova šola, Šola oblik in Leteče zvezde Yuen hom (učitelji Chan Kun Wah, Gefion Wolf in Angela Neumann – Kunz). V jeseni 2003 se je vpisala v Imperial School Germany, ki jo vodi Gefion Wolf, učenka Mojstra Chan Kun Waha. Imperialni feng shui je posebna oblika feng shuija, ki so jo uporabljali samo na kraljevem dvoru. Tudi danes so metode imperialnega feng shuija znane samo izbrancem, Mojster Chan pa jih je pripravljen deliti z zagnanimi učenci. Februarja 2005 je z uspešno opravljenim izpitom zaključila šolanje in lahko, z dovoljenjem mojstra Chana, uporablja znanje iz imperialnega feng shui.

Osvojeno znanje že sedem let uspešno uporablja pri svetovanjih (300 svetovanj na privatnih in poslovnih objektih, 600 kitajskih horoskopov), s Feng shui akademijo pa nudi predavanja, tečaje, seminarje in delavnice.

Januarja 2005 se je vrnila v Slovenijo in skupaj z možem - zdravilcem ustanovila podjetje Energijski center – celostno zdravljenje d.o.o. s sedežem v Ljubljani. Najbolje je dosegljiva na elektronskem naslovu info@fengshui-akademija.si ali telefonski številki 041/285 280..